Предна В момента Следва
KWABS WALK

Новини Царево

Кметовете на Царево и Малко Търново ще търсят среща с министри за ремонт на пътя между двете общини

Кметовете на Царево и Малко Търново ще търсят среща с министри за ремонт на пътя между двете общини

Малко Търново може да остане откъснато от България. Това алармира кметът Илиян Янчев. Причината е, че от два месеца се е активирало старо свлачище в местността Босна, на главния път за Турция.

След като пътят Царево – Малко Търново така и не бе ремонтиран, въпреки обещанията на държавата, единствената връзка с област Бургас остава главният път за Турция. 
„Под старото свлачище на Босна, се е отворило ново. Аз съм алармирал поне преди два месеца. Нищо не се е направило. В момента е опасно, защото при по-голяма скорост, можеш да излезеш извън платното и да се случи най-страшното. Трябва ли наистина да се обърне някой автобус или някое дете да загине при катастрофа, за да може да се вдигнем и да кажем „Махаме министри“ и с това решаваме проблема? Не!“, пояснява още кметът.

Пътят  Царево - Малко Търново е в окаяно състояние, въпреки обещаните над 3 милиона за ремонт, но и този път забравиха хората от Странджа, казва Янчев. Той, и колегата му от Царево инж. Георги Лапчев тези дни ще търсят среща с новия регионален министър Петя Аврамова, за да напомнят  обещания за ремонт на участъка.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация