Предна В момента Следва
MOLOKO SING IT BACK
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

Китен и Приморско извършват поетапна подмяна на съдовете за събиране на отпадъци

Поставени са специални кошчета за кучешки екскременти  на различни места в Приморско .  Към момента са поставени 10 броя кошчета, които са разположени на улиците „Иглика“, „Перла“, подход за северен плаж и парково пространство на улица „Лагуна“ и улица „Бриз“ . Предстои  поставяне на  още от кошчета на ключови места в града. В град Китен също ще бъдат поставени от новите кошчета. Съдовете са за улеснение на гражданите в поддържането на градската хигиена.

В Приморско и Китен  са поставени нови кошове изработени в комбинация от метал и дърво с капак и пепелник. Съдовете са разпределени на различни места града, като част от тях са пред сградата на общината, централния площад и около сцената, където има голям поток от хора.

На територията на Приморско са подменени и част от старите контейнери за битови отпадъци. Новите, които са от типа „бобър“ и  са уплътнени с висококачествени капаци, което ще намали типичните миризми съпътстващи сметоизхвърлянето. Контейнерите са с вместимост 1100 л. За гражданите остава да  изхвърлят битовите си отпадъци в новите съдове, а не на нерегламентирани места и да не забравят да затварят капаците им.  Получени са и индивидуални кофи за смет, които са с вместимост 240 л., те ще бъдат раздадени в стария квартал на града, както и на улици, които нямат необходимото място за контейнери.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация