Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Град Царево - Домакин на състезание за алтернативни спортове – Триатлон – Използвай енергията си правилно!

Град Царево - Домакин на състезание за алтернативни спортове – Триатлон – Използвай енергията си правилно!

Град Царево ще бъде домакин на състезанието за алтернативни спортове "Триатлон – Използвай енергията си правилно!"

Спортното събитие, което ще бъде проведено 4-ти август 2018 от 9:00ч. е по проект, финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за Хазарта за 2018 година по договор № 25-00-23 от 23.05.2018 г.

Програмата, предвидена в спортния фестивал, включва три вида спортни дейности, а именно – колоездене 2.5 км, преминаване по въжени препятствия 12 елемента и гребане (Stand Up Paddle Board)1,2 км. Основните възрастови групи, на които ще бъдат разделени участниците са две.

Първата включва деца до 15 – годишна възраст, разделени на отбори, всеки състоящ се от трима състезателя, като протичането на състезанието е на щафетен принцип. Разпределението в трите дисциплини от триатлона е по избор на състезателите, а стартът в категорията е общ за момичета и момчета.

При втората възрастова група за жени и мъже над 16 години, регламетът не се различава от този в предходната възрастова група. При децата до 15-годишна възраст ще бъде излъчен един отбор победител, а във втората при жените и мъжете съответно - първо, второ и трето място.

Осигурен е награден фонд от множество предметни и парични награди. Желаещите да се включат в спортния фестивал, могат да го направят като изпратят e-mail с три имена, пол, възраст и точно тегло на ateamxchallenge@gmail.com.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация