Предна В момента Следва
MALUMA QUE CHIMBA

Новини Царево

Explore ART Express гостува в Царево

Explore ART Express гостува в Царево

На 22-ри и 23-ти септември в Царево ще гостува арт-терапевтът Лидия Кулекова, която отправя предизвикателството за включване в Explore ART Express – събитието, което ще провокира да експериментирате с движения, звуци, образи и бои.

„Тялото е най-добрият инструмент за творчество, и ако можеше да говори, то би говорило с езика на сетивата.
Първата реакция на тялото и ума е странна смес от вълнение, предпазливост, неудобство, адреналин и дори малко страх или смях. Минутка-две е достатъчна обичайното Аз, което досега е държало юздите, да отстъпи пред едно друго Аз, което се доверява на живота и с пълни шепи черпи от изобилието. От дистанцията между тях можем да получим разбиране и да направим нов избор“, казва Лидия Кулекова.

Като арт-терапевт, Лидия използва в работата си методи от експресивната-арт терапия. Нарича себе си explorARTist, защото използва различни художествени похвати в работата си – снима, рисува, моделира, пише, танцува, свири и дори пее.

Събитието ще се проведе в рамките на два дни. В неделя от 12:30 до 14:30 часа и в понеделник от 14:00 до 16:00 часа. Мястото е гр. Царево, ул. „Хан Аспарух“ 36.

За информация и записване:
тел.: +359887856340Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация