Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Два плажа в община Царево търсят наематели

Два плажа в община Царево търсят наематели

Туристическото министерство търси наематели на общо шест плажа по Черноморието, повечето от тях в Бургаска област. Това се вижда от обявление за конкурсите, които ведомството е публикувало.

Два плажа в района на Царево очакват концесионери. Единият от тях е за ивицата на село Варвара, която е с площ от над 3500 кв.м. Потенциалните наематели могат да подават оферти до 11 декември при първоначална цена от над 3800 лв. без ДДС.

Второто предложение е за "Малък плаж-Лозенец", който е с площ от над 2700 кв. метра и се намира в едноименния курорт. Оферти за него могат да бъдат подавани до 23 ноември, като наддаването започва от над 3800 лв. без ДДС. Началната минимална цена сега е същата, която ведомството търсеше и през пролетта за този плаж. Тогава в конкурса се явиха четири кандидата, а при наддаването наемната цена се покачи много и достигна над 100 хил. лв.

От документи, публикувани в сайта на туристическото министерство, се вижда, че тогава спечелилият участник в търга - "Гео Мик инженеринг", се е отказал от сключване на договор, след което ведомството е поканило втория участник - "Тайс-Р". Няма информация какво се е случило след това, за да се стигне до нов конкурс за избор на наемател.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация