Предна В момента Следва
SOFI TUKKER, THE KNOCKS ONE ON ONE

Новини Царево

Депутатът Диана Саватева в Ахтопол с разговор срещу телефонните измами и с нови книги за училището

Депутатът Диана Саватева в Ахтопол с разговор срещу телефонните измами и с нови книги за училището

В понеделник, 8 октомври, народният представител от ГЕРБ - Бургас Диана Саватева посети Ахтопол и проведе открита приемна. Информационната кампания на бургаските депутати от ГЕРБ за видовете телефонни измами и предпазването от тях продължава. Г-жа Саватева разговаря с възрастните хора на тема „Заедно срещу ало измамите“.

Подобни срещи бяха проведени от началото на годината досега по инициатива на бургаските депутати в много населени места от област Бургас.

Диана Саватева е зам.-председател на парламентарната Комисия по културата и медиите и е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

След срещата с местните жители народният представител  посети училище „Св.Св.Кирил и Методий“ в Ахтопол. Неговата библиотека беше  следваща спирка от най-новата кампания на бургаските депутати „Големи автори за малки библиотеки“.

Дарението от книги прие Албена Касабова, директор на учебнотото заведение в Ахтопол.  Целта на кампанията е да обогати и обнови книжните училищни библиотеки в по-малките и отдалечени населени места. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация