Предна В момента Следва
TEDDY SWIMS LOSE CONTROL (REMIX)

Новини Царево

Благотворителен бал събра над 5 хиляди за кабинети в училищата

Благотворителен бал събра над 5 хиляди за кабинети в училищата

Благотворителният коледен бал на Национално Сдружение "Младежки глас" събра дарения на стойност 5 535 лв. През 2017 година събраните средства от коледния бал ще бъдат предоставени на Български Червен Кръст – Бургас, за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 5 училища от област Бургас. Средствата за образователната кауза се насочат към закупуване на манекени за сърдечен масаж и обдишване; ранички, оборудвани с бинтове, марли, триъгълни кърпи и всичко друго, необходимо за третиране на пострадал. Във всяко от училища ще бъде поставено специално изработено табло - как се оказва първа помощ с илюстративен материал.

Тази година ще се направят образователни кабинети в СУ "Никола Вапцаров" в гр. Царево, СУ "Св.Св. Кирил и Методи в гр. Карнобат, СУ "Христо Ботев" в гр. Айтос, ОУ "Елин Пелин" и ОУ "П.Р.Славейков" в гр. Бургас.

Традиционният бал, е организиран за VII-ма поредна година под мотото "Всички сме едно семейство" обедини различни бизнес партньори, общественици, депутати, общински съветници, държавни администрации, младежи и симпатизанти на идеята.

Благотворителното събитие беше под патронажа на Областния управител на Област Бургас Вълчо Чолаков и със съдействието на Български Червен Кръст - Бургас.

Коледният бал на младите беше уважено от специалния им гост заместник министъра на младежта и спорта Ваня Колева.

"Хора с добри сърца има, доказахме го на благотворителната вечер. Обединявайки се за една обща кауза, свързана с помощ за децата на България е истинският знак в обществото, че трябва да се грижим за бъдещето на страната ни - младите хора! Една личност е личност, когато помага и дава пример, подавайки ръка и мислейки за следващите поколения в страната си - виждаме, че има много хора с добри сърца, разсъждавайки по този начин. Благодаря на всички за подкрепата, тази вечер цялата общественост заедно показахме, че в името на доброто можем да постигнем всичко!" каза Тодор Йосифов - национален председател на Национално Сдружение "Младежки глас".

В благотворителното събитие беше включен търг на 3 предмета: лимитирана серия на мъжка папийонка с юбилейното лого на НС "Младежки Глас" от Арт студио "Ros Valenti", художествената реплика от Панагюрското съкровище и детска рисунка на Ралица Колева. Към общата сума се добавиха средствата по време на коледния базар и късметчета за всеки гост. Събраната сума от входа и от цялата вечер се използва на 100% за каузата.

На края на вечерта беше връчен на директора на Български Червен Кръст – Бургас, Виолета Радева, символичен чек със сумата от благотворителната вечер.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация