Предна В момента Следва
JAMES HYPE DRUMS (FEAT. KIM PETRAS)

Новини Царево

Белослава, Деси, Стенли, Фънки, Гравити Ко - с музика за всички и безплатно

Белослава, Деси, Стенли, Фънки, Гравити Ко - с музика за всички и безплатно

На 14 юли 2017г.  стартира фестивалът  „Арт поток“, който за втора поредна година се организира в град Царево от  Община Царево и приятели.  Звездите на българския театър Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Мариус Куркински, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева ,Ненчо Илчев, са само част от хората, които ще ще накарат публиката да види лятото през призмата на техния талант.
В петък вечер от 19:00часа ценителите на изкуството ще имат възможност да разгледат произведенията на  художника Стефан Божков и приятели. Първа на театралната сцена ще бъде  кралицата на българския театър Татяна Лолова  в моноспектакъла  „Дуенде“ по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова.

Същата вечер Белославаи Деси Андонова ще пеят под морските звезди на  залива Понтона в Царево. Всеки, който иска, може да ги види.

На 15 юли  сцената на НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ще посрещне  актьорите на театър Хасково с постановката „АКО РОНАЛДО БЕШЕ ЧЕХОВ”. Неделната вечер е посветена на Литературно четене с Елин Рахнев.

На 19 юли известни личности ще зарадват публиката в Царево с формата „Пощенска кутия за приказки“  в  лятното кино, а от 23:00 часа ФЪНКИ,СТЕНЛИ/Тангра / И ГРАВИТИ КО обещават разтърсващ концерт, входът ще бъде свободен за всички жители на град Царево.

„ДУБЛЬОРИ“ – на сцената на читалището на 20. 07, а  на 21.07 постановката на  Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“ ще се играе от Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов.

Последната фестивална вечер е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа стихийно бедствие”.

Началният час на всички постановки е 21:00.

Билети може да закупите на каса пред НЧ „Георги Кондолов-1914“, която ще работи от 18:00 до 21:00 часа през всяка от вечерите, в които ще бъдат представени постановките.  Цена на билети 10 и 20лв., за запазване и информация телефон 0882888228.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация