Предна В момента Следва
SMILEY DEAD MAN WALKING

Новини Царево

Артистите ще почиват в обновена база в Ахтопол

Артистите ще почиват в обновена база в Ахтопол

Съюзът на артистите предприема действия за реновирането на почивната си база в Ахтопол. Вече няколко месеца, група от архитекти работят по проектирането за пълното обновление на дългогодишната творческа база, в която си почиват актьорите и служителите на театрите от цялата страна. Идеята е да се изградят многофункционални, енергоспестяващи почивни къщи със собствени санитарни помещения, които ще осигурят добри и съвременни условия за отсядащите през лятото гости.

„Дългогодишна моя идея и мечта е да направим от съществуващата почивна база – истински творчески оазис, в който колегите и членовете да могат да реализират летни лагери, театрални ателиета и работилници, да обменят идеи помежду си и изобщо да се чувстват свободни да ползват услугите на един добре оборудван почивен комплекс.“ – споделя председателят на САБ – Христо Мутафчиев.

Вече се преговаря с местните общински власти за сътрудничество по реализирането на дейностите, които трябва да обновят и развият мястото. При приключването на първия етап от проектирането, САБ ще стартира преговори с театрите, които са собственици на част от съществуващите в момента бунгала, за да се вземат конструктивни решения за бъдещата поддръжка и използването на съоръженията.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация