Предна В момента Следва

Новини Царево

АРТ ПОТОК в юлските вечери

АРТ ПОТОК в юлските вечери

Второто издание на фестивала  „Арт поток“ ще стартира на 14 юли 2017г., а  организаторите  - Община Царево и приятели, обещават отново да превърнат Царево в столица на културата през най-приятния за море летен месец.

В първата вечер, отредена за изкуство, художникът Стефан Божков и приятели ще представят своите произведения в Общинския исторически музей , а театралните постановки ще стартират с кралицата на българския театър Татяна Лолова  в моноспектакъла си „Дуенде“ по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова.

На 15 юли  сцената на НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ще бъде превзета от  актьорите на театър Хасково с постановката „АКО РОНАЛДО БЕШЕ ЧЕХОВ”.

Неделната вечер ще бъде посветена на Литературно четене с Елин Рахнев. На 19 юли известни личности ще зарадват публиката в Царево с формата

„Пощенска кутия за приказки“  в  лятното кино, а от 23:00 часа ФЪНКИ,СТЕНЛИ/Тангра / И ГРАВИТИ КО обещават разтърсващ концерт, входът ще бъде свободен за всички жители на град Царево.

„ДУБЛЬОРИ“ ще заемат сцената на читалището на 20. 07, а  на 21.07 постановката на  Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“ ще се играе от Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов.

Последната фестивална вечер е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа стихийно бедствие”.

Началният час на всички постановки е 21:00, а билети ще се продават на каса, на площада в Царево.

 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация