Предна В момента Следва
YVES LAROCK RISE UP

Новини Царево

„Арт Поток“ 2019 Царево -Лозенец ще стартира с изложба „Добър ден“

Тази събота в зала „Галерия“ на Общински Исторически Музей - Царево, събра ценители на живописта и пластиката в една изложба, пълна със символика и знакови теми. 

От 29-ти юни 2019г. за пети път със съвместна изложба в галерията гостува творчеството на художника Стефан Божков и приятели. В платната представени от него и Валери Чакалов се откриват реалност и фантазия, женски образи, интригуващо взаимодействие между образа и заглавията на произведенията, както и естествената симбиоза и преливане от творчеството на единия към другия автор, а петте керамични пластики и „Странджанската Афродита“ от дърво на Коста Данев разработват неслучаен сюжет създаващ усещането за цялост изпълваща сетивата. 

Официален тон на своеобразната прелюдия към „Арт Поток“ 2019 даде инж. Лапчев-кмет на Община Царево. Творбите можете да видите до 19-ти юли, когато е същинското начало на фестивала на изкуствата „Арт Поток“ 2019 Царево -Лозенец, който ще стартира с Изложба „Добър ден“ на над десет автори от страната и чужбина.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация