Предна В момента Следва
RUDIMENTAL, ELLA HENDERSON ALIBI (FEAT. RUDIMENTAL)

Новини Царево

3-ти март събра мало и голямо на площада в Царево

3-ти март събра мало и голямо на площада в Царево

С изпълнение на духовия оркестър започна тържествената церемония по отбелязване на Националния празник на Република България. Със заупокойна молитва и поднасяне на венци и цветя бе почетена паметта на жертвите за Свободата.

След тържественото вдигане на българския трибагреник учениците от СУ „Никола Йонков Вапцаров“ изнесоха рецитал, а самодейните състави към НЧ „Георги Кондолов – 1914“ представиха празнична програма. 

Детската фолклорна формация, с художествен ръководител Христо Йорданов, за първи път пя на сцена и зарадва публиката с изпълнение на странджански народни песни.

В деня на Националния празник в 12:00 часа, град Царево се присъедини към инициативата „Пробуждане с хоро“, организирана от  "Българи за България" и "Сдружение Азбукари".

На площада в морския град, за да се хванат на хоро бяха представители на всички танцови клубове, както и граждани. „Пробуждане с хоро“ е кауза, с която  да разбуди българите в страната и по света със символа на единението, енергията, силата на духа и тялото - българското хоро.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация