Предна В момента Следва

ИСКАМ НОВ ЖИВОТ: СЕЗОН 7

Искам нов живот - сезон 7

Сезон 7

 

Искам Нов Живот е първото в България радио реалити. Неговият старт беше даден през месец април 2013 година в ефира на радио Power FM. Единствената идея и цел беше да помогнем на хора, които искат да променят в положителна посока своя живот. През последните 4 години успяхме да помогнем на десетките участници в нашето реалити, да променят вредните си навици и най-вече да разберат къде е тайната на здравословния живот и как да го приложим в забързаното си ежедневие. За много наши слушатели „Искам Нов Живот“ се превърна в преломен момент в техните съдби и им показа вярната посока в търсене на щастието.

През януару на 2018 година стартира новия, седми сезон на „Искам Нов Живот”. За всички вас, които винаги сте мечтали да постигнете перфектната визия, но не сте знаели как. . За тези, които винаги са мечтали да живеят и да се чувстват перфектно! Даваме Ви шанс да го направите! Срещнете с изключителни професионалисти в сферата на спорта, разкрасителните процедури, естетични и дерматологични специалисти.

Как да се запишете за кастинг?

Ако винаги сте искали да имате перфектната усмивка, забележителна визия и завидно самочуствие, и сте навършили 18 години имате право да се запишете за участие. Натиснете бутона „Запиши се“ и попълнете бланката с необходимата информация. Щом попълните всички полета ще получите email, който ще бъде потвърждението за вашето записване. Наш представител ще се свърже с вас, ако бъдете сред одобрените за втория етап от кастингите. От всички кандидати ще бъдат избрани трима души, които ще участват в сезон 7 на „Искам Нов Живот“.

Провеждането на един сезон на „Искам Нов Живот“ е в рамките на 4 месеца и е разделено на няколко етапа. През първия месец тече кастинг, след който биват избрани трима души, които да се впуснат в приключението наречено „Искам Нов Живот“. Участниците и техните ментори имат на разположение три месеца за да променят визията, физиката и най-вече психиката на всеки един участник. В края на тези три месеца се провежда финал и специално жури определя призовата класирането и победителя в сезона. 

Ако винаги си искал да промениш визията си и своя начин на живот, сега настъпи твоят час!

 

Ивета Колева: „В MY Smile професионализма е на много високо ниво“

Ивета Колева от сезон 7 на „Искам Нов Живот“ се отличава с много добра дентална хигиена. Тя е човек, който обръща сериозно внимание на усмивката и здравите зъби, но въпреки това има върху какво да поработят с нея специалистите от международен дентален център “MY Smile”.

ВИЖ ПОВЕЧЕОще новини

Участници в "Искам Нов Живот"

Това са хората, които ще претърпят визуални и козметични промени в новият сезон на предаването "Искам Нов Живот: Сезон 7"


Стефан Стефанов

33 години

Силвия Христова

32 години

Ивета Колева

34 годиниВИЖ ПРОМЕНИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ ДО СЕГАОще новини

Изключителни професионалисти, които постигат всичко.

Запознай се с хората, които ще направят промяната на твоя живот.


Д-р Магдалена Николова

Специалист по обща дентална медицина

д-р Йоав Мазор

Специалист по ортодонтия и лицевочелюстна ортопедия

Милена Стоянова

Обучаващ фризьор в Lóreal Academy

д-р Йоав Мазор

д-р Йоав Мазор

За Д-р Йоав Мазор е специалист по ортодонтия и лицевочелюстна ортопедия. Собственик и мениджър на компанията PRM 3D’s (2007) и съосновател на клиника My Smile в Бургас.

Специализацията му включва мениджмънт на клинични случаи със специални нужди: ментални увреждания, ортогнатна хирургия, кранио-фациални разстройства и синдроми в болница „Shiba“. Той е ръководител на катедра „Ортодонтия“ в Национален институт за дентално здраве и член на Израелското Ортодонтско общество.

Частна практика е фокусирана в областта на ортодонтията – лингвални брекети, инвизалайн и др. системи с прозрачни алайнери, микро-импланти (винтове).

Д-р Мазор е признат лектор на различни симпозиуми в Израел, България, Китай. Главен лектор на GC ORTHO (Япония) за Европа и ортодонтски консултант на Adenta (Германия)

Клиника My Smile в Бургас е на адрес:

ул.Вардар 26, ет.1 и ет.2

info@mysmile.bg

www.MySmile.bg

 

Пълната визитка на д-р Йоав Мазор можете да намерите тук. http://www.infodent.bg/%D0%B9%D0%BE%D0%B0%D0%B2-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D1%80/