Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Живот кипи в новата колаборация на Sigala , Imani и DJ Fresh

Живот кипи в новата колаборация на Sigala , Imani и DJ Fresh

Привет в петък. През най - щастливият ден от седмицата ви пускам две денс предложения и ви нарочвам да се забавлявате добре. Стартирам с по-лекото, така де, за подгрявка. След малко завъртам "Breathe", защото имаме нужда от въздух отброявайки минутите до края на работния ден. "Breathe" е на норвежкото дуо Seeb, което обикновено прави ремикс версиите на доста известни парчета. Последният сингъл, в чиято версия взеха участие е "I Took a "Pill in Ibiza" на Mike Posner. "Breathe" обаче си е изцяло тяхно произведение, сингъл, за който ползват вокалите на тяхната сънародничка Neev , отново от Норвегия. Парчето идва като лек за душата в петък следобед, а клипът е изцяло сюреалистичен като дава възможност на фанатазията да играе. Виж и чуй "Breathe" на Seeb и Neev.

 

....Продължаваме в титъм, който вдига летвата на доброто настроение. Това е лятната колаборация на Sigala , Imani и  DJ Fresh - "Say You Do". Сингълът е толкова зареждащ, танцуващ и безгрижен, ч е ти иде да захвърлиш бумагите и да избягаш към някое много топло място с плажни ивици докъдето ти поглед стига. Сега си представи слънцето, представи си как си вземаш слънчевите очила и хавлията, не , хавлията не ти трябва, защото ще полегнеш на хамака. И чадър не ти трябва, нали има палми? Разполагаш и с усмихнати и безгрижни островни хора, които винаги изглеждат по-млади и отпочинали от теб. Ми има логика да е така. Сега сложи и своята усмивка, слушалките и пускай...Sigala , Imani и  DJ Fresh. Слушай "Say You Do".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация