Предна В момента Следва
PEDRO CAPO CALMA (FEAT. ALICIA KEYS & FARRUKO)

Hot Hot Hits

Женско царство

Женско царство

Привет и днес в зоната за нова и гореща музика. Приемам, че примерно е петък. Нека хвърчат гримове, рокли и високи токчета. Нека да е женско царство. Цели шест дами ще излезят на сцената днес с визия, стил и най-вече глас. Като начало посрещнете петорката от Маями,Флорида - бандата Fifth Harmony. Те излизат напред с новото им предложение, колаборация "Work from Home". Секси е да видиш момиче, оборудвано с каска и чук, работещо на равно с мъжете. Именно така е оформен сюжета на видеото към парчето, където, ако сте жена имате две възможности- или да черпите и крадете опит как може да си работарка и секси или да се разсееш с един-два елемента в мъжки род,ама мъжки мъжки род :) Като бек в този сингъл се явява рапъра Ty Dolla Sign и той е само част от пиршеството веещи се коси, добре оформени тела, мускули и магнетизъм. Всичко това е "Work from Home".

 

....Продължаваме с още един сингъл, който крепи максимата, че красотата ще спаси света. Предстои сингъл, който вече окончателно потвърждава завръщането в музиката на певицата и композитор Gwen Stefani. "Make Me Like You" е официален сингъл към третият студиен албум на красавицата "This Is What the Truth Feels Like", чиято премиера очакваме през тази година. Gwen е просто зашеметяваща във видеото към песента. Сякаш времето тотално е спряло за нея. Чуйте я. Насладете се на "Make Me Like You".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация