Предна В момента Следва
RIHANNA LIFT ME UP (REMIX)

Hot Hot Hits

Жените говорят...в "Hair" на бандата Little Mix

Жените говорят...в "Hair" на бандата Little Mix

Здравейте в понеделник. И тъй като и това начало на седмицата е пълна лудница, не оставя нищо друго освен и ние да се гмурнем в нея. Рано сутринта имаше къде ми е сешоара, кой ми е пипал четката за зъби, тичай - закъсняваме...сега в късният следобед нещата са малко по ок, живнали, защото след малко ще бъдем отново на път към дома. Перфектното време да си повдигнем духа с хубава музика. Типичният женски ентусиазъм, драма, солидарност откривам в новият сингъл на момичешката банда  Little Mix. Цялата суматоха и вътрешни терзания, свързани с предстояща среща се разиграват в клипа към "Hair". В ролята на избраника на едно от момичетата влиза Sean Paul. Парчето е много енергично и се явява четвърдо поред към третият студиен албум на британките, носещ името " Get Weird." "Hair" влиза тази седмица в UK TOP 40 на позиция № 30. Желаем му успех.

 

...Продължавам с още един нов сингъл, който дебютира тази седмица в чарта на Великобтирания. То е на френският DJ и продуцент, титан в миксовете на хип-хоп и електронна музика DJ Snake. Познаваме го добре от "Lean On", сънгъла колаборация с MO & Major Lazer. DJ Snake и сега настъпва в класациите с колаборация, но този път в нея се включва вокалът на английската банда Kid Brtish - Bipolar Sunshine. Парчето се казва "Middle" и застава позиция зад "Hair" на Little Mix. Чуйте го.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация