Предна В момента Следва
ARMIN VAN BUUREN IN AND OUT OF LOVE (FEAT. SHARON DEN ADEL)

Hot Hot Hits

Жените говорят...в "Hair" на бандата Little Mix

Жените говорят...в "Hair" на бандата Little Mix

Здравейте в понеделник. И тъй като и това начало на седмицата е пълна лудница, не оставя нищо друго освен и ние да се гмурнем в нея. Рано сутринта имаше къде ми е сешоара, кой ми е пипал четката за зъби, тичай - закъсняваме...сега в късният следобед нещата са малко по ок, живнали, защото след малко ще бъдем отново на път към дома. Перфектното време да си повдигнем духа с хубава музика. Типичният женски ентусиазъм, драма, солидарност откривам в новият сингъл на момичешката банда  Little Mix. Цялата суматоха и вътрешни терзания, свързани с предстояща среща се разиграват в клипа към "Hair". В ролята на избраника на едно от момичетата влиза Sean Paul. Парчето е много енергично и се явява четвърдо поред към третият студиен албум на британките, носещ името " Get Weird." "Hair" влиза тази седмица в UK TOP 40 на позиция № 30. Желаем му успех.

 

...Продължавам с още един нов сингъл, който дебютира тази седмица в чарта на Великобтирания. То е на френският DJ и продуцент, титан в миксовете на хип-хоп и електронна музика DJ Snake. Познаваме го добре от "Lean On", сънгъла колаборация с MO & Major Lazer. DJ Snake и сега настъпва в класациите с колаборация, но този път в нея се включва вокалът на английската банда Kid Brtish - Bipolar Sunshine. Парчето се казва "Middle" и застава позиция зад "Hair" на Little Mix. Чуйте го.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация