Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Зелена светлина за SOUF и INNA в HOT ЗОНАТА

Зелена светлина за SOUF и INNA в HOT ЗОНАТА

Добре дошли и днес в зоната за нова и гореща музика, а двете парчета, които съм ви подбрала наистина карат всичко в тебе да се разбушува, да танцува, пее и да иска лято, защото музикалната индустрия започва да се насочва към жаркия сезон. Все повече летни предложения откривам. Сингли с романтика, любов и разнообразна емоция. Логично в обстановката се ориентират най - бързо по - горещите нации. Това обяснява присъствието и бързото изкачване на стълбицата на вашите предпочитания на френския изпълнител SOUF. Той е млад, закачлив и влюбен - поне това показва видеото към "Mi Amor". Основният мотив на това парче е слънце, лято и мъж, който преследва жената на своите мечти, мъж, който се моли любовта да го спаси и да му даде това, което желае толкова силно.. Много приветливо и усмихващо действа "Mi Amor" на SOUF.

 

.....Продължаваме. Директно от плажовете и по - топлите места на Земята. Очаквам затоплянето скоро да започне и тук. Дотогава румънката INNA ще топли душата. Няколко месеца преди настъпването на лятото тя е тук с "Salinas Skies" от албума "Body and the sun". Точно този албум ни дари с хитове като "Yalla" и "Diggy Down". Изцяло в стил INNA към вас идва "Salinas Skies".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация