Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

ZAYN пусна следващият си сингъл...

ZAYN пусна следващият си сингъл...

Здравейте в HOT HOT HITS. Започвам и тази седмица с мисъл за вашето добро настроение. Музиката си остава определяща, а не мога да сдържа нетърпението си да споделя, че Zain Javadd  Malik или просто Zayn от британско-ирландската бой банда Уан Дайрекшън пусна вторият си самостоятелен сингъл, наречен "LIKE I WOULD". Все още лично аз не съм се наситила на "Pillowtalk" , която се върти и по Power FM. За мен това е страхотна песен - с чувство. Малко ни притисна Zayn, пускайки по-бързо отколкото очаквах следващото си парче, което дава съвсем малко преднина на предходния, но това не пречи да сте първите, които научават за това и най-вече стред първите, които го чуват. Затова, напред с "LIKE I WOULD".

 

...Продължаваме. Представям ви американеца, изпълнител и телевизионна звезда Blake Shelton. Дебютът за него е през 2001 година, с парчето "Austin". До този момент има 9 издадени албума, а на път е 10-ия, който ще излезе през 2016. Името му е "If I'm Honest". Част от този албум е сингъла "Came Here To Forget", който ще завъртя за вас днес. Парчето влиза в топ 20 на Америка. Blake Shelton - Came Here To Forget .

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация