Предна В момента Следва
GAYLE ABCDEFU (RAY ISAAC RMX)

Hot Hot Hits

Зареждащ ритъм в началото на седмицата

Зареждащ ритъм в началото на седмицата

Здравейте. Как сте? В началото на седмицата ви привличам в HOT ЗОНАТА, за да забравим за малко, че е понеделник и да се понесем в пространството с новата и гореща музика на Power FM. Днес ви поднася новият сингъл на шведското електронно дуо Galantis. ""No Money"" излезе официално на 1 април и като на шега за седмица се качва десет позиции нагоре в чарта на Америка. Парчето ще присъства в предстоящия студиен албум на шведите. Мелодично е, свежо, идеално за добър старт на седмицата. Типично в стил Galantis потегляме във времето с "No Money".

 

...Продължаваме с още едно зареждащо предложение. Бандата носи името The Vamps. Тя е британска поп рок банда, която проби през 2013 година със сингъла "We Can Dance".Преди това е съпортвала изпълнения на The Wanted, JLS, Little Mix, Lawson & Demi Lovato. Днес в Hot Hot Hits ви представям новият им сингъл "I Found A Girl", сингъл, зад който застава ямайския реге поп изпълнител OMI ("Cheerleader"). Интересна комбина от изпълнители за колаборацията "I Found A Girl".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация