Предна В момента Следва
SPICE GO DOWN DEH (FEAT. SHAGGY AND SEAN PAUL)

Hot Hot Hits

Заформи се един от най - успешните дуети през 2016 година

Заформи се един от най - успешните дуети през 2016 година

Привет в HOT ЗОНАТА. Посвещавам този ден на дуетите. Два такива презентират новата си музика и празнуват обединението на силите си. Ммм то си е за празник предвид хората, които правят тези колаборации. Водеща сила при дуетите всъщност е и изненадата на годината. Оказва се, че общата работа  на Drake и Rihanna не е инцидентна. Сега излиза поредната песен на двамата хип хоп и r'n'b  титани. След успеха на "Work", "One Dance" feat. Kyla, Drake отново изкача в дует и отново с Rihanaa. Сега разбирам, че името на албума му "Views" съвсем не  е случаен. Различните гледки и трансформации, в които ни въвлича канадеца направо замайват публиката, действат като магнит, нещо като жажда от нетърпрние за всяка следваща негова музикална картина.

   Новата песен носи името "Too Good". Нещо като концепция в този албум са и кратките, точни, ясни наименования на песните - напомням "Work", "One Dance", а сега и "Too Good". Това само доказва, че не са нужни много думи, за да кажеш много. Ето я - "Too Good" на Drake и Rihanna, директно от чартовете на Канада и Великобритания.

 

...Продължаваме с още една лятна и много зареждаща колаборация на италианския хаус и електроклаш DJ - Benny Benassi и американския изпълнител, композитор, танцьор, актьор Chris Brown. Двамата определено са готови за лятото и сингълът, с който настъпват е като лек за душата. Кара те да се рееш нанякъде към по- хубави местенца и безгрижие. Представям ви "Paradise".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация