Предна В момента Следва
JASON DERULO SLOW LOW

Hot Hot Hits

Задържам модната линия на елетронния саунд и сред още от новите предложения

Ето ме и петъчно в HOT HOT HITS на POWER. Този ден, ако танцуваме, може поне да се пробваме да запеем. И ако има много хора около вас,запейте, но на ум затваряйки очи. Бъдете тук за музика, не толкова за текст, защото в първият сингъл, който съм ви подготвила ще се натъкнем на постоянно повтарящ се рефрен, лесен за запомняне и мелодичен, изцяло на фона на новият електро саунд. Този типично комерсиален проект създава английският DJ и продуцент Daniel Eisner Harle, познат повече като Danny L Harle. Това е вторият сингъл на Harle, създаден изцяло на приятелска основа, тъй като за създаването му се включва целият екип на PC Music. Защото подчертавам Danny L Harle е основно продуцент и чак след това от време на време музикант. Но да чуем крайният резултат на общата работа с име "Broken Flowers".

 

...следвам електронният ритъм на 2016 година, който все по-често чуваме в отделни пасажи на новите музикални предложения. Току-що открих, че дори и Риана е заимствала такива електронни елементи в новото си парче,                което обаче ми се видя прекалено монотонно и безлично, затова и ще ви размина с него, но за това пък се спрях на един друг сингъл, доста по-добър. Той идва от трикратната световна шампионка по карате Шотокан, от Есекс, Англия. Не, не се шегувам. Явно освен да се бие Anne-Marie умее много добре да танцува, тъй като още на 12 години танцува в клип на Jessie J, а по-късно се включва в проекти на Magnetic Man, Gorgon City и Raized By Wolves. Кариерата и на пеещо момиче започва през 2013. Стартът отбелязва парчето "Summer Girl", застой и сега в началото на 2016 тя отново изненадва публиката с появата си и парчето "Do It Right". Чуйте го и вие. Anne-Marie - Do It Right.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация