Предна В момента Следва
POWER PARTY ZONE - DJ MAXIMILIAN MIX

Hot Hot Hits

Всичко хубаво започва от този момент

Всичко хубаво започва от този момент

Привет в HOT ЗОНАТА на Power FM. Никога не е късно да кажеш, че всичко хубаво настъпва от този момент и няма да сбъркаш, защото е така. Хубавата музика ти дава тонът, от там нататък ти запяваш. Не се омърлушвай, а гледай ведро, с усмивка - отпусни се, отдай се, чувствай и не се страхувай да се забавляваш. Ще има много хора, които ще ти предават морафети, ще се опитват да съсипят положителното в теб, но ти просто пусни кепенците и пей на пук на всички тях. Посвещавам това предаване на безкрайните хубави моменти, за които твой верен съюзник ще бъде музиката. Ако се чувстваш самотен в някой момент, обърни гръб на всичко и слушай новият сингъл на румънският DJ SAVA и австралийският изпълнител Faydee. "Love in DUBAI"  те насочва към лятото, към всичко добро, което те очаква. Започни сега! Ела на плащада довечера. Празнувай с нас 5-я рожден ден на Pоwer FM. Викай, танцувай, пей, вдигни високо ръце и прегърни целият свят.  Започваме, подгрявайки от тук. DJ Sava feat. Faydee - "Love in DUBAI".

 

...Продължавам с още едно доста затрогващо парче. То е на австралийската изпълнителка, композитор и актриса Delta Lea Goodrem. Парчето "Dear Life " е музикално обръщение към живота, поредният успешен проект от страна на Delta. Тя не издава прекалено много музика като соло изпълнител (само четири албума от 2003 година до сега), но всяко едно нейно парче е издържано много прецизно и постига завидни успехи. "Dear Life " слушаме на Delta Goodrem.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация