Предна В момента Следва
SHOUSE LIVE WITHOUT LOVE

Hot Hot Hits

Всичко хубаво започва от този момент

Всичко хубаво започва от този момент

Привет в HOT ЗОНАТА на Power FM. Никога не е късно да кажеш, че всичко хубаво настъпва от този момент и няма да сбъркаш, защото е така. Хубавата музика ти дава тонът, от там нататък ти запяваш. Не се омърлушвай, а гледай ведро, с усмивка - отпусни се, отдай се, чувствай и не се страхувай да се забавляваш. Ще има много хора, които ще ти предават морафети, ще се опитват да съсипят положителното в теб, но ти просто пусни кепенците и пей на пук на всички тях. Посвещавам това предаване на безкрайните хубави моменти, за които твой верен съюзник ще бъде музиката. Ако се чувстваш самотен в някой момент, обърни гръб на всичко и слушай новият сингъл на румънският DJ SAVA и австралийският изпълнител Faydee. "Love in DUBAI"  те насочва към лятото, към всичко добро, което те очаква. Започни сега! Ела на плащада довечера. Празнувай с нас 5-я рожден ден на Pоwer FM. Викай, танцувай, пей, вдигни високо ръце и прегърни целият свят.  Започваме, подгрявайки от тук. DJ Sava feat. Faydee - "Love in DUBAI".

 

...Продължавам с още едно доста затрогващо парче. То е на австралийската изпълнителка, композитор и актриса Delta Lea Goodrem. Парчето "Dear Life " е музикално обръщение към живота, поредният успешен проект от страна на Delta. Тя не издава прекалено много музика като соло изпълнител (само четири албума от 2003 година до сега), но всяко едно нейно парче е издържано много прецизно и постига завидни успехи. "Dear Life " слушаме на Delta Goodrem.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация