Предна В момента Следва
SOPHIE AND THE GIANTS PARADISE

Hot Hot Hits

Време за HOT предложения от британският чарт

Време за HOT предложения от британският чарт

Почивките свършиха бързо и отново е ред да завъртим колелото на горещите и нови предложения по POWER. Навлизам в британският чарт, за да видя настъпила ли е промяна в подредбата и има ли нещо ново и...о, да. Откривам нова песен на любим изпълнител. Английският рапър Tinie Tempah проявява музикален нюх и създава колаборация с бързо набиращата скорост почти нова шведска изпълнителка Zara Larsson. Zara се появява пред публика за първи път в шоуто за таланти на родната си страна, а първият и сингъл "Uncover" става факт през 2013. Още тогава тя се изкачва бързо на върха в Норвегия и Швеция.Следват наградите на MTV през 2015, когато тя грабва награда за най- добър изпълнител. И това, разбира се и отваря вратите към другите големи изпълнители като Tinie Tempah. Обединението им ощастливява пък нас, феновете със сингъла "Girls Like", който завъртам точно сега:

 

....Продължаваме с песен, която вече познаваме, но истината е, че не всички сингли влизат в класации веднага след като напуснат звукозаписното студио. Такъв е случая на Selena Gomez и нейното  "Hands To Myself". Парчето е втори сингъл от вторият и студиен албум "Revival". Стилът му е денс-поп и леко прихваща музикалното звучене на Prince. Звучи секси и има криминален привкус. Официално излезе на 26 януари тази година. Сега се появява и като ново предложение в UK TOP 40  на Великобритания. Да си го припомним.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация