Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE

Hot Hot Hits

VIVA MISICA!

VIVA MISICA!

Днес в HOT ЗОНАТА пълна свобода на музиката с всичките и възможни краски. Ограничавам вокалите и оставям  инструментите да говорят - по- силни от думите и извивките, царство на нотите за всички ценители. В едно последно време интересно е, че все повече се тачи изчистеният стил на звучене. Тази насока я определяте вие, слушателите, вие, които теглите музиката, музиката, която създава настроение и през днешният ден. Като че ли тази вълна тръгна с сингъла "Feel" на турският DJ - Mahmut Orhan. Oт там поемат румънците Monoir & Osaka и в момента едно от най - предпочитаните парчета се казва "The Violin Song". Сингъла за седмица се изкачва до № 2 в канала за прослушване и теглене на музика Shazam България. Сходен интерес отбелязвам и в ред други държави по света. Приятно е, леко е, неангажиращо и мнооого лятно и безгрижно. Дали това не е формулата на успеха на "The Violin Song"?

 

Продължаваме с еоще един много добър сингъл, където обединението на глас и индтрумент влизат в перфектният синхрон. То е на DJ Consoul Trainin от Cielo (Dubai). Познавам този DJ от един друг, също много добър сингъл, носещ името "Roses". А днес той пуска за всички свои фенове "Take Me To Infinity". Не пропускай и в този час да бъдеш в час с актуалните музикални предложения. Чуй: Consoul Trainin с  "Take Me To Infinity".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация