Hot Hot Hits

В навечерието на празниците обиколка по света...

В навечерието на празниците обиколка по света...

3,2,1...СТАРТ! Това е HOT зоната на Power. Отброяваме дните до Коледа, Нека времето полети с куфар под мишница и най - голямото музикално разнообразие. Да обиколим света и да разберем какво кара хората по света да изпадат в музикален екстаз. Днес ви обещавам Великобритания и екзотична Индия...Потегляме с английският tropical - house DJ Sigala, чиито нов сингъл Sweet Lovin' вече отбеляза позция в топ 10 на британската UK TOP 40. Той е от Norfolk  и е добе познат от дебютният му сингъл "Easy Love". Освен слава за него, това парче върна и спомени в нас, защото точно там чухме симпли от "АBC" на бандата Jackson 5. Това е и сингълът, който прави лъвски скок, стартирайки от позиция 71 във Великобритания и само след седмица вече е под номер 1. Логично е след този успех да очакваме продължение т.е. втори сингъл и ето, че го имаме. "Sweet Lovin'".

 

Това е HOT HOT HITS. Музикалната обиколка по света продължава иии ни отвежда до Индия. Представям ви Arjun Kanungo - изпълнител, композитор, продуцент и един от най - обичаните в момента в Индия благодарение на новият си сингъл " Baaki Baatein Peene Baad ". Всички знаем колко са колоритни песните от тази страна,но подгответе за изненада, защото Arjun залага на съвременното, модерно звучене. А клипът :) , клипът просто трябва да се види. " Baaki Baatein Peene Baad " една от най - теглените песни на Shazam Индия.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация