Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

В началото на месец май Михаела Маринова ни сюрпрезира с нов сингъл

В началото на месец май Михаела Маринова ни сюрпрезира с нов сингъл

Започваме месеца ударно в HOT ЗОНАТА на Power FM. Ново българско предложение ме изненадва в БГ чарта. Михаела Маринова, която изгря на сцената на X Factor, станала популярна със самостоятелното си парче "Стъпка напред" отново е тук. Новият и сингъл носи името "Не ти ли стига". Дали и тя ще бъде толкова успешна и харесвана – предстои да разберем. Само 6 дни след премиерата си видеото събра над 250 000 гледания в YouTube, отправяйки сериозна закана да настигне дебюта на певицата от миналото лято. "Стъпка напред" вече гони 3 милиона гледания. Лиричният текст и композицията са дело на Pavell, а за видеото са се погрижили режисьорът Жоро Монов и екипът на Clamer Design Studio. Чуйте и вижте "Не ти ли стига".

 

...Продължаваме изцяло на приказна тематика с водещият сингъл към саундтрака на филмираната версия на "Алиса в огледалния свят". Интересното тук е , че зад това парче застава една изпълнителка, която не сме чували скоро. Това е Алиша Бет Мур, която всички знаем като P!nk. Сингълът се казва "Just Like Fire" и представлява нейното завръщане след доста дълга пауза. Нейната кариера стартира през 2000 година, като 13 години по - късно тя е в класацията на списанието Форбс за най-скъпо платените музиканти, с печелба от 32 милиона долара. Вече си мислех, че се е оттеглила нацяло от музиката, но от някои неща човек не може да си тръгне просто така и сцената е едно от тях. Мили хора, почитатели на P!nk, огън ни гори в "Just Like Fire".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация