Предна В момента Следва
DJ BELITE ALL EYES ON ME

Hot Hot Hits

В края на годината най- новата и най - слушана музика представя HOT HOT HITS

В края на годината най- новата и най - слушана музика представя HOT HOT HITS

Привет в HOT  ЗОНАТА. На изхода на тази година освен с пожелания за здраве, креативност и стабилност ще ви изпратим с едни чисто ново музикално предложение и най - добрата песен на 2015 година. Нека волумето бъде на макс за новият сингъл на американският музикален продуцент Major Lazer, който ни пожелава "Честита Нова Година" с колаборация с Nyla - вокали & Fuse ODG за сингъла "Light It Up" от албума "Peace Is the Mission". Безпорно мястото на Major Lazer е в горещата зона на Power след като през 2015 буквално ни попари със суперуспешния "Lean On" с DJ Snake &MO, "Powerful" с Ellie Goulding, "Lost" с МО. Наместваме се по-близо един до друг и правим място за Major Lazer - Light It Up.

 

Тук, където посрещаме най - новата и гореща музика, няма как на изхода на годината да не отбележим най - въртения, обичан, продаван, слушан сингъл на 2015. Представям ви “Uptown Funk” на Марк Ронсън и Бруно Марс. “Uptown Funk” си спечели  номинации за наградите „Грами” за запис на годината, 14 седмици на номер 1 в американския Billboard Hot 100, 7 в UK Singles Chart и още челни позиции седмици наред в класации по целия свят. Безпорно това е най - добрият сингъл, който ни подариха тези артисти, подарък, с който ще свързваме 2015 като още една успешна музикална година, ще ни кара да се усмихваме и ввярваме, че и всяка следваща има с какво да ни изненада и да обедини любовта ни към музиката. А музиката сплотява. Музиката те кара да чувстваш и изживяваш отново и отново. Затова тя е плътно до нас почти във всеки един момент от живота ни. Затова оставаме в очакване...за 2016. Дотогава:

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация