Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Усещане за weekend в HOT ЗОНАТА на Power FM

Здравейте в петък. Вятърът е слаб, но упорито ни завява към настъпващите почивни дни, затова и аз реших да ви предразположа с две подходящи горещи парчета.. И тъй като на края на работния ден часовника тиктака все по - бавно се наемам с задачата да надхитря стрелките и така заедно да прескочим едни осем минути напред във времето. Как? Ми с музиката, която ще ви накара за малко да забравите всичко около вас и ако искаш да бъдеш мой съюзник, то потегляме сега с гръцкото дуо PLAYMEN. Те често участват в колаборации на свои колеги, но сега откривам и техен самостоятелен сингъл. Парчето се казва "Stand By Me Now" и е в много добра ремикс версия на DJ Liva K. Да не губим ценни минути, спускаме се по музиката с PLAYMEN сега!

 

....Продължаваме изцяло в тази музикална посока с новият сингъл на румънската банда Akcent. Адриан Сина, Сорин Стефан Бротней и Михай Груя ни въвличат в изживяването наречено "Deeply In Love". Този сингъл е обогатен от вокалите на Jordan. След 14 издадени албума, като един от тях е дори преиздаден Akcent не спират да създават красота, музикална идилия в "Deeply In Love".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация