Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Тук е песента на Поли Генова за Евровизия 2016

Тук е песента на Поли Генова за Евровизия 2016

Привет и днес. Готови ли сте за нова и гореща музика?? Аз, да. Винаги! За вас феновете и заклети меломани, всеки ден търсим най - доброто и актуалното.Днес ще ви пусна песента, която Поли Генова създаде за Евровизия 2016. "If Love Was a Crime" е  песента, с която ще представи България на международния музикален конкурс . Към парчето вече има и видео. За разлика от предишното й участие, когато тя подготви рок парчето "На инат", този път изпълнителката залага на поп-звученето.  Във видеото са използвани кадри от сериала "Под прикритие", като главно лице е актьорът Ивайло Захариев в ролята на Мартин Христов. ""Песента е въздействаща, повличаща и носеща едно-единствено послание - любов! Тази любов, която откриваме навсякъде, която е заложена вътре в нас и която ни зарежда с толкова много вяра и енергия" - коментира парчето Поли. Ето го.

 

...Продължаваме с австралийската инди - поп банда SAFIA и техният нов сингъл "Make Them Wheels Roll". Интересно е да се знае за тях, че първото име, с което стартират своята кариера е "Sapphire" и то идва от първата песен, която създават. Но после, провокирани и от текста на парчето и за оригиналност избират арабското SAFIA. Дебютният им, успешен сингъл от 2012 година се нарича "Take Me Over". Няколко години по - късно и след няколко успешни албума, днес се радваме на "Make Them Wheels Roll".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация