Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Целувка на дансинга

HOT HOT HITS СТАРТИРАТ. В полюшващ ритъм, с нотка носталгия и много чувство навлизам в зоната за горещи и нови предложения. Всъщност четирите британски красавици от бандата Little Mix ме въвличат, мен и вас, в техните тайни любовни истории или по - точно казано, новият им сингъл "Secret Love Song". Това е една от онези песни, които те карат да се отнесеш обичайно към миналото и да изживееш емоциите на първата ти любов например. Като прибавим и че към това парче се присъиденява Jason Derulo, тя добива още по - дълбок смисъл."Secret Love Song" ще бъде реализиран във Великобритания като трети официален към третият студиен албум на момичетата "Get Weird". За да стане реалност това парче, в създаването му се включват Jez Ashurst, Emma Rohan, Rachel Furner and Derulo. И като прибавим, че всеки един от тези хора обединяват своите изживявания, в крайна сметка се радваме на едно прекрасно произведение.

 

Всеки носи своите тайни за любовта. Но тя може да бъде не само романтична и красива. Някои я определят като "кървав спорт". Така де, на война и в любов всичко е позволено...За обратната страна на тази монета тежка история разказва Jacob Anderson или артиста с псевдоним Raleigh Ritchie, познат ни от филма "Игра на тронове". Той вече прокара път за музиката в живота си, издавайки синглите "Stronger Than Ever", "The Greatest", "Never Say Die" през 2014, а съвсем наскоро, в края на изминалата година, за обща радост пусна и "Bloodsport '15 ". Всички тези песни са част от предстоящият му студиен албум "You're a Man Now, Boy", чиято премиета очакваме на 26 февруари настоящата 2016 година. "Bloodsport '15 " вече е пуснат за дигитален даунлоуд и се движи с много добри темпове в Shazam на Великобритания, което означава, че скоро го очакваме и в UK TOP 40.Raleigh Ritchie - Bloodsport '15.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация