Предна В момента Следва
BEYONCE HALO

Hot Hot Hits

Топли ритми днес в HOT зоната на POWER.

HOT HOT HITS стартира. Вторият ден от седмицата е наситен с носталгия. Все още заради отминалият уикенд, но и заради факта, че краят на седмицата е някъде на хоризонта. Времето - едно разсеяно такова...Предлагам, да му се отдадем. Но това отдаване ще бъде сладко защото любимката на цял свят, британката Adele, вади втори сингъл от третият си студиен албум '25'. Парчето отново е балада и носи името 'When We Were Young'. В интервю за BBC изпълнителката споделя, че това е една от най-обичаните песни от самата нея. Парчето написва тя и Tobias Jesso Jr., продуцирано е от Ariel Richtshaid. Присъства като четвърти сингъл в подредбата на албума. За песента Adele  споделя:" Тя е толкова носталгична. Докато записвах, през цялото време бях със сълзи в очите. Тя е толкова красива, а аз я създадох с велик артист. Едва ли ще имам възможност отново да го видя за толкова дълго време...". Подарявам ви -  'When We Were Young'.

 

Това е HOT зоната на POWER! Продължаваме напред с още едно чувствено парче,което дебютира в чарта на Великобритания на позиция № 8. Представям ви Nathan Sykes. Песента е от онези happy парчета, които те отдалечават от рутинното ежедневие и замечтаваш за приказен живот или поне се надяваш да имаш съдбата на 'безкрайно обичан', какъвто е главният герой във видеото към песента. Тя е написана от Sykes и излиза официално на 22 ноември, когато той я изпява на живо на сцената на The X Factor Великобритания 2015. От там, директно в UK Singles Chart.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация