Предна В момента Следва
S1MBA ROVER (FEAT. DTG)

Hot Hot Hits

Топли ритми днес в HOT зоната на POWER.

Топли ритми днес в HOT зоната на POWER.

HOT HOT HITS стартира. Вторият ден от седмицата е наситен с носталгия. Все още заради отминалият уикенд, но и заради факта, че краят на седмицата е някъде на хоризонта. Времето - едно разсеяно такова...Предлагам, да му се отдадем. Но това отдаване ще бъде сладко защото любимката на цял свят, британката Adele, вади втори сингъл от третият си студиен албум '25'. Парчето отново е балада и носи името 'When We Were Young'. В интервю за BBC изпълнителката споделя, че това е една от най-обичаните песни от самата нея. Парчето написва тя и Tobias Jesso Jr., продуцирано е от Ariel Richtshaid. Присъства като четвърти сингъл в подредбата на албума. За песента Adele  споделя:" Тя е толкова носталгична. Докато записвах, през цялото време бях със сълзи в очите. Тя е толкова красива, а аз я създадох с велик артист. Едва ли ще имам възможност отново да го видя за толкова дълго време...". Подарявам ви -  'When We Were Young'.

 

Това е HOT зоната на POWER! Продължаваме напред с още едно чувствено парче,което дебютира в чарта на Великобритания на позиция № 8. Представям ви Nathan Sykes. Песента е от онези happy парчета, които те отдалечават от рутинното ежедневие и замечтаваш за приказен живот или поне се надяваш да имаш съдбата на 'безкрайно обичан', какъвто е главният герой във видеото към песента. Тя е написана от Sykes и излиза официално на 22 ноември, когато той я изпява на живо на сцената на The X Factor Великобритания 2015. От там, директно в UK Singles Chart.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация