Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Странен ден

Привет на всички вас и добре дошли в HOT ЗОНАТА на POWER. Този ден започна необичайно за мен и продължава така, защото и музиката, на която попадам също не е нещо познато. И след като обух два различни чорапа сутринта и тубичката ми с паста за зъби се пукна в ръката ми още преди да я бях натиснала да пуска, струва ми се съвсем нормално наличието на сингъл като "Roses", където всякаква логика липсва.Но понякога и хаосът звучи приятно. Затова го предавам към вас чрез въпросния музикален проект на двамата DJ-и от Америка - Andrew Taggart и Alex Pall, познати като The Chainsmokers. В парчето ""Roses" ще чуем и вокалите на ROZES с "Z". И това също е малко странно. Но приемам и тази необичайност и се опитвам да уловя вибрациите на деня. Пробвайте и вие. Завъртам: The Chainsmokers - Roses.

 

... и след това определено различно парче ще ви пусна нещо по-леко, но със странен клип, разиграващ се в перално помещение. Ще намерите видео към "Hasta el Amanecer" на www.powerfm.bg /музика /HOT HOT HITS. Интересно място си е избрал Nicky Jam, за да онагледи новият си сингъл. Парчето е добро, носи лято и навява любов. Nick Rivera Caminero или Nicky Jam, този силно татуиран порториканец успя да ме изненада с пускането на това парче,защото буквално преди няколко дни той задвижи "Como Los Hacía Yo" - колаборация с Ken Y. Сега двете парчета влизат успоредно в класациите. И така - Nicky Jam и "Hasta el Amanecer".

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация