Предна В момента Следва
DJ BURLAK BAN GO BAN GA

Hot Hot Hits

Старт на летните партита

Старт на летните партита

Привет в HOT ЗОНАТА. Днес е един чудесен ден, в който да дадем старт на летните партита. С много настроение и хъс за лято потеглям в музикалният свят и предизвиквам всеки един от вас да ме последва. Две страхотни парчета съм ви подготвила за образен старт на тази седмица. Точно след два дни ще ви удавим в музика и поводът е петият рожден ден на Power FM. В очакване сме на Миро, Deep Zone Project, C-Block & Down Low. Дотогава газим в плиткото и подгряваме с финалистите на X Factor Великобритания за 2015 година. Те са две момчета от Гана, талантливи и големи купонджии. В тях повярва и подкрепи самият Саймън Коуел. Те са реге изпълнителите Reggie 'N' Bollie. Те са толкова забавни, че след появата им на сцената Черил Фернандес пожела да ги преименува на "The Reggie And Bollie Show". Това не се случи. Преди появата им на X Factor, Reggie 'N' Bollie имат издаден сингъл от 2004 година - "You May Kiss The Bride", който се превръща в хитов. Реално сингълът, който ви пускам сега е втори за тях. Парчето носи името "New Girl". Официална премиера за тях и още по- официален старт на голямата сцена. Чуйте: Reggie 'N' Bollie - New Girl.

 

...Продължаваме с пилотният сингъл на една австралийска банда, която се казва Gnash. Сингълът "I Hate U, I Love U" с вокалите на Оlivia О'Brien излезе на 17 февруари тази година и влезе в чартовете средата на април, като мигновени влезе в ТОП 10 на австралийската  ARIA Charts. Седмица след това оглави класацията на страната. Днес е денят, в който сингълът влиза в британският UK TOP 40. Следим неговото движение. Gnash и "I Hate U, I Love U".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация