Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Спри! Чуй! Новите хитови заглавия от Rihanna, Drake § ZAYN

Спри! Чуй! Новите хитови заглавия от Rihanna, Drake § ZAYN

Привет в HOT ЗОНАТА.Потегляме по музикалният път, за кой ли път, за да отбележим директният номер 1 на един артист във Великобритания и дебютът на новия сингъл на Rihanna и Drake. Не пропускай да чуеш "PILLOWTALK". Един сингъл, който потегли в класациите от върха. Представям ви ZAYN. Той е млад изпълнител от Англия, на когото предстои издаване на дебютен студиен албум, а пилотното му парче е именно "PILLOWTALK". Продуцент на сингъла е небезизвестният Levi Lennox. Официалната премиера на това парче беше на 29 януари, а  албумът очакваме през март. Сингълът държи бавно темпо. Има аукустична, електро и RNB  версия. Засега обаче се спирам на оригинала и очаквам дебюта на сингъла в класациите на САЩ и Австралия.ZAYN - PILLOWTALK .

 

...Напускам чарта на великобритания, където тази седмица в челните три са още Jonas Blue  с "Fast Car" (feat. Dakota) и Twenty One Pilots с "Stressed Out", за да навлезя в чарта на Америка. И гледай ти - изненада. Откривам новата колаборация на Rihanna и Drake - "Work". Рири изживява тежък музикален период, нещо като творческа дупка и за това говорят многото излезли сингли от нея, но не видели бял свят, тъй като са доста слаби и лишени от всякаква логика и креативност. Но дамата явно успя да изпълзи от дупката и налице е парче, което напомня за истинската, различната, запомнящата се Риана. Не знаем, на какво се дължи това нормално завръщане и дали не е намесен по някакъв начин Лео Ди Каприо, който сериозно е заподозрян в лирични отклонения с изпълнителката. Каквото и да е обаче, добре че се случва. Сингълът е част от осмият и студиен албум " Anti " и зад него застават цяла плеада известни имена в музиката. ето го и резултата. Rihanna - Work feat Drake.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 

 

 
 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация