Предна В момента Следва
MASKED WOLF ASTRONAUT IN THE OCEAN

Hot Hot Hits

Следим от близо какво радва хората в Ирландия и Казахстан

Следим от близо какво радва хората в Ирландия и Казахстан

Горещите и нови предложения в HOT зоната на Power настъпват. Любими и непознати ритми ни обгръщат отвсякъде, за да станем всички едно музикално цяло. Кои са най- обичаните песни в Ирландия и Казахстан? Там, където зеленото никога не свършва апропо Ирландия освен зашеметяващ акцент и пъбове на всеки ъгъл  ще се натъкнете и на обич, насочена към пет-членната родна банда Walking on Cars. Вокалист на петорката е Patrick Sheehy, а дебютният им сингъл от 2012 "Catch Me If You Can" дълго оглавява номер 1 на Irish iTunes Charts. Самият факт, че при появата на всеки един сингъл от тях, той моментално окупира класациите е достатъчен, за да не си задаваме други въпроси. На днесвен ред е "Speeding Cars". Доста мрачен и драматичен, но любим на публиката в Ирландия.

 

HOT HOT HITS се отправят към новата си дестинация. Казахстан. А там на челно място в чарта на страната е едно парче, което едва ли има някой, който да не познава вече. Nadia Mladjao или както широката публика я познава просто като Imany е френско афро соул певица, чиито дебютен албум The Shape of a Broken Heart я изтрелва директно на върховете на класациите в Франция и Гърция придобивайки платинен статус по продажби. Този албум става и тройно платинен в Полша. От него излизат "You Will Never Know" и "Please and Change". Още един успешен сингъл е "The Good The Bad & The Crazy" от 2014, но "Don't Be so Shy" с участието на DJ Filatov & DJ Karas направо чупи. Целият свят е подвластен на Imany, включително и публиката на Казахстан.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация