Предна В момента Следва
ADDICTED TO MUSIC PART 1

Hot Hot Hits

Сладки с канела и ухание на празници, подаръци има за всички от сърце

Стартира HOT HOT HITS на POWER. Очаквате ли празниците? Обичате ли ароматите, които ви обгръщат от всякъде и създават една такава специфична топлина? Е, ако е така, значи сте готови и за нашите музикални предложения, първото от които свързано с две любими парчета от близкото минало. "Girl" на Destiny's Child и "The Boy Is Mine" на Brandy & Monica. Обединява ги американската банда 99 Souls, която миксира тези две парчета още през 2014 година като Brandy  се включва и презаписва своите вокали. И ето ни, с грейнали лица на 6 ноември 2015, когато сингълът официално влиза в класациите и стартира от номер 33 в UK TOP 40  на Великобритания. През настоящият декември е готов за старт и в чарта на Гърция. Зареждащо и приятно 'The Girl Is Mine' настъпва в HOT зоната на Power :)


 

Някой да не е пропуснал? Празниците идват. Аромат на сладките на мама, вкусотиите на баба, задушевното просветване на лампичките от елхата, топлината от камината и димящия чай в ръцете. Към всички тези усещания ни води новият сингъл на американската изпълнителка, композитор, модел и актриса Jill Scott. Тя е жена, която не бива да пропуснете да чуете, доказва го албумът Who Is Jill Scott? Words and Sounds Vol. 1, който става платинен по продажби. Сингълът, с който ви срещаме днес в HOT зоната на Power носи името 'Back Together'. Поне мислено вземете топло одеалце и плетени чорапки, пренесете се в къщи и слушайте 'Back Together'.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация