Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

SIA & SEAN PAUL застават редом до MAHMUT ORHAN & SENA SENER

SIA & SEAN PAUL застават редом до MAHMUT ORHAN & SENA SENER

Добре дошли и днес в HOT ЗОНАТА. Попаднахте на едно от свещените места на POWER, защото обикновено тук се появяват бъдещите хитове, горещите и нови предложения. И през този ден това е наша/моя мисия. Преди всеки един друг, днес, тук ви пускам новата песен, колаборация на австралийката SIA и реге изпълнителя SEAN PAUL. Историята на "Cheap Thrills" търпи развитие във времето до крайното и звучене, такова, каквото ще чуете тук. "Cheap Thrills" излиза като самостоятелен сингъл към седмия студиен албум на SIA - "This Is Acting". Песента е съзадена и продуцирана от Greg Kurstin. Но след излизането и тя не получава очакваният успех, не и докато не се намесва ямаеца SEAN PAUL, който прави ремикс версията и. След направата песента излиза още веднъж, като втори самостоятелен сингъл. И едва тогава резултатите започват да променят своята посока. Песента тръгва уверено и с добри темпове в класациите. Започва да бъде издирвана от феновете и вече е сред най-новите предложения по POWER. Затова намира своето място и сред заслужилите в HOT HOT HITS. Чуйте премиерата на Sia - Cheap Thrills  ft. Sean Paul.

 

....Продължаваме напред, за да споделя с вас още едно страхотно парче. Започвам да обичам все повече "Feel" на турския DJ - Mahmut Orhan и румънката Sena Sener. Това е една песен, в която се преплитат културите, съответно и звученето, ритъмът. Определено различна от всичко, което получаваме напоследък. Определено песен, която те провокира на чувстваш и да се отдадеш на това усещане. Подарявам ви една версия, която не е оригинал обаче. Това е една версия, която POWER FM издири специално за всички вас т.е. няма да я откриете никъде другаде. Ето ги :Mahmut Orhan Ft. Sena Sener - Feel ( клипът е оригинал)

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация