Предна В момента Следва
JUSTIN TIMBERLAKE SAY SOMETHING (FEAT. CHRIS STAPLETON) REMIX

Hot Hot Hits

Sam Hunt прекрачи границата с Гърция, Chris Brown в ролята на супербоец

Sam Hunt прекрачи границата с Гърция, Chris Brown в ролята на супербоец

В HOT зоната на Power отново отпътуваме към Америка, за да отбележим успеха на едно драматични изпълнение, което за сетен път бележи връх за кънтри музиканта Sam Hunt. Платиненото по продажби 'Take Your Time ' навлиза и в чарта на Гърция през тази седмица. В този сингъл Sam се изявява като ангел-хранител на малтретирана млада жена като и помага да получи спасение за нея и невръстното и дете. "Leave the Night On", "Take Your Time" и "House Party" правят американеца един от най-популярните артисти в съвременната кънтри музика. Парчето е едно от любимите ми. Подарявам го и на вас.

 

Ей в този декември няма как да пропуснем и новият сингъл на Chris Brown. Парчето почва неангажиращо, но после става страшно. Chris е привлечен от млада жена и последвайки я попада в клопка и странна ситуация, в която се оказва, че трябва да пребори няколко странни същества. Ако трябва да съм честна, аз лично не разбрах в името на какво е тази битка, но сюжета е сюриалистичен, космичен и виждаме, че освен да пее Chris Brown е и доста добър боец.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация