Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

С настъпванетона новата година заваляха и новите сингли

HOT HOT HITS и днес на дневен ред. Обичам, когато музиката "завали". Капчици ситна мелодия. За свежест и добро настроение. А в началото на тази година буквално заваляха и новите музикални предложения. "Reaper" на австалийската звезда Sia вече е готов за небосклона. Новините от нея са повече от добри. В очакване сме на новият и, седми студиен албум "This Is Acting". Сингълът "Reaper" е пети официален в него и беше представен на публиката на 7 януари 2016. И тук причудливата изпълнителка няма да изневери на своя стил и лесно ще бъде припозната в новото лице, с което се отличават клиповете от този албум. Тук е познатата вече черно-бяла визия на фейса на мъж този път. Отворете и ще забележите. И в този клип на австралийката няма да бъдете разсейвани от сюжет към песента, а ще имате възможността просто да чуете музиката. Sia - Reaper.

 

..."Chandelier", "Alive", а сега и "Reaper" на австралийката Sia в HOT ЗОНАТА на POWER. Продължавам. Още едно страхотно парче, което не трябва да пропускате. Marina d'Amico и "Feelings ". Marina d'Amico е  na 17 години, когато става финалист в шестия X Factor, Франция. Пътят и стартира от миш маш версията на "Crazy" на Бейонсе, който прави с още двама участници. Следва покана и издаване на албум от известен лейбъл. Хитове те "Zombie" (кавър на Maitre Gims) и "La Flemme" вече са емблематични за нея. А днес ви представям "Feelings ". Нежен и мелодичен глас ще ви съпътства през следващите няколко минути. Насладете му се :)

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация