Предна В момента Следва
TROYE SIVAN RUSH
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Hot Hot Hits

С dance & R&B стартирам седмичната вълна от горещи и нови предложения

С dance & R&B стартирам седмичната вълна от горещи и нови предложения

Това е HOT HOT HITS на POWER. На двете ритъм крайности ще бъдем през днешният ден. Морето от музика е променливо - от леко полюшване до буря и мощни страсти. И аз така. Ще следвам този ритъм, който обаче предавам и на вас. Snakehips. Не се чудете какво е това. Мистерията е разгадана. Snakehips са британска electronic/PBR&B банда, състояща се от Oliver Lee Dickinson и James Carter. Може би сте ги срещали и като Hype Machine. Стават известни с сингъла "All My Friends" от 2015 - та, а преди това правят предимно ремикси на известни парчета. В началото на 2016-та се появяват в колаборация с Tinashe и  Chance The Rapper . Общият им проект се нарича "All My Friends" и веднага го получавате в HOT ЗОНАТА по Power.

 

Hot Hot Hits продължават. Изцяло на dance вълна с американката  Blinky. "Don't Give Up (On Love)" е от онези парчета, които ни завръщат към живота с енергията, заряда, power-a си :) Танцуваш или си припяваш лекия рефрен, независимо какво ще избереш- правилно е, защото просто се понасяш с този ритъм и като че ли нищо друго няма значение. Това е от онези парчета, които ти напомнят, че винаги може да раздвижиш и промениш монотонното ежедневие. Мечтата за свободата задвижва колелото на "Don't Give Up (On Love)". Thank you, Blinkie.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация