Предна В момента Следва
RITON & OLIVER HELDENS TURN ME ON (FEAT. VULA)

Hot Hot Hits

ROBIN SCHULZ E ТУК!

ROBIN SCHULZ E ТУК!

Привет отново в HOT ЗОНАТА. Обещаващо стартира този ден, защото немският DJ и продуцент ROBIN SCHULZ е тук, а това винаги предвещава приятно изкарване на времето. И този път го постигна онова ненатоварващо, но в никакъв случай безлично звучене, защото неговите проекти винаги са изключително прецизни. Почти със същата педантичност ROBIN подбира и вокалите си. Гласовете като че ли се сливат с мелодиите, които немецът създава. В новата си колаборация ROBIN SCHULZ залага на RICHARD JUDGE и въпреки тежкият текст на песента "SHOW ME LOVE " не губиш желание да я изслушаш до край. Видеото е образец на текста т.е. не е за хора със слаби сърца. Аз казвам: парчето си струва! Чуйте: ROBIN SCHULZ & RICHARD JUDGE – SHOW ME LOVE.

 

... И след това наистина добро предложение иде ред на още едно. Една страхотна нова версия на "Catch & Release" на американеца Matt Simons. Естествена последователност е да проследим ремикс версиите на парчето, след като вече проследихме успехът му в оригинал. Парчето сега минава през призмата на DJ Deepend от Холандия. След като отбелязахме № 1 на "Catch & Release" в чартовете на Белгия и Испания редом с родната Холандия на DJ-я, в новият си вариант песента отново навлиза в класациите и разширява диапазона си към Германия, Австрия и Швейцария.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация