Предна В момента Следва
120 MIN METROPOLIS PART 1

Hot Hot Hits

Психо трилър и съблазън в HOT HOT HITS

Психо трилър и съблазън в HOT HOT HITS

Здравей :) Това е HOT зоната на POWER. Страх ли те е от тъмното? Мрачни улици, сама жена, тракане на токчета по асфалтовите настилки, тъмен автомобил като сянка на ноща и ехо на други стъпки в синхрон с мелодията на дамските обувки...Всичко това е сюжет от новото видео на електро музикалният продуцент Steven Zhu и англичанката AlunaGeorge в общия им проект наречен 'Automatic'. Не се препоръчва за хора със слаба психика и моногами. Това е песен и клип, които те държат в напрежение до последната минута, в очакване за нещо типичнo. Обратът е тук елементът на изненада. И то какъв обрат! Гледай.

 

Сега ти давам възможност да се отпуснеш и забравиш напрежението, което изпита малко по-рано. Е, след като видяхме тъмната страна на живота е хубаво да обърнем монетата и да си дадем сметка, че има и друго, което да те одухотвори. Споменавам INNA. Мисля,че е достатъчно да се ухилиш и да прескочиш всичко останало преминавайки директно към клипа. И все пак. За тези , които не я познават.Тя е от Румъния, познаваме я още от дебюта и на музикалната сцена и сингъла "Hot", който покори класациите на Румъния, Португалия, Молдова, България, Ливан, Малта, Полша, Сърбия, Испания, Сирия, Турция, Русия, Унгария, Словакия, Гърция и Украйна.Инна записва сингъла "Déjà Vu" съвместно с румънския поп-певец DJ Bob Taylor, който отново става хит .Четвъртият сингъл от дебютния албум "Amazing" става номер едно в Румъния."Sun Is Up" , "Diggy Diggy Down (ft. Marian Hill), "Bop Bop" ни водят до 2015 и "Yalla" - втори сингъл от четвъртият и студиен албум 'Body and the sun'. Премиера в HOT HOT HITS на POWER.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация