Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Предколедно новите БГ предложения

Предколедно новите БГ предложения

Това е HOT зоната на Power. Днес ни радва БГ индустрията. Докато всички по целият свят масово излизат във ваканция, при нас добрите новини не спират. И добре, че е така, защото сега му е времето  да се пренастроим от работен на почивен режим. Красота и феерия плюс гангста елеменити ни поднася в новият си сингъл Дивна. Тя ни подарява новият си проект, озаглавен "Без въпросителни". Музикaта на парчето е дело на Боян Христов и Илия Григоров. Teкстът е съавторство на Илия Григоров, Графа и Дивна Станчева. По аранжимента са работили Графа и Веселин Ценов. Режисьор на видеоклипа е Bashmotion, оператор - Андрей Андреев. За стайлинга на изпълнителката заслугата е на Августина Попова, грим - Елиза Попова, коса -  Венелин Петков.

 

И още.

VenZy feat. F.O.! представиха съвметния си проект "Номера сменен". Музиката е дело на Венцислав Ауори и Михаил Mитев.Текстът е написан от Венцислав Ауори, Михаил Митев, Илия Григоров и Графа. По аранжмента работиха Графа, Илия Григоров и Веселин Це. Режисьор и оператор на видеоклипа е Васил Стефанов. За стайлинга заслугата е на Хубен Хубенов. Това парче ми идва като предупреждение. Слушай ме или ...  "Номера сменен".

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация