Предна В момента Следва
MOLEC 7 DNI

Hot Hot Hits

Понеделник! Ооооо,не. Не искам да е понеделник. Искам да танцувам цяла нощ.

Понеделник! Ооооо,не. Не искам да е понеделник. Искам да танцувам цяла нощ.

Привет! Това е HOT зоната на Power.Тии искаш ли да е понеделник? А ти? А ти? Аз не искам да е понеделник, не искам да си лягам рано, искам да танцувам цяяяла нощ. Ей това е мотото на тази седмица. Ей това е становището и на канадската поп фънк банда Simple Plan, която прочете мислите на половината свят и извика вместо тях 'I Don't Wanna Go To Bed '. Заразяват със слънце, море, спасители и спасителки на плажа, изваяни и волни тела, които приканват всички, които гледат видеото на парчето. А може би това е една от песните,които ще озвучава новият сезон на 'Спасители на плажа" или пък е създадена за Дейвид Хаселхоф в чест на един от най-сексапилните спасители на 90-те редом с Памела Андерсън и няколко други? Кой знае. Знаем на 100 процента,че в тази песен ще чуем гласът на рапъра Nelly и че ще ни накара да забравим понеделника. Временно :)

 

HOT HOT HITS на POWER  на линия. Тим Берглинг в предстартова позиция. Веселбата продължава с още един нов сингъл от шведски диджей и музикален продуцент известен с псевдонима си Avicii - парчето 'Broken Arrows' от новият му албум 'Stories'. Вокалът този път е на Zac Brown от 'Zac Brown Band'.Както и предходният сингъл на Avicii, 'Broken Arrows' е денс парче с елементи на кънтри музика. Текста пише G Major. Премиера на честотите на POWER FM.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация