Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Ползвате ли често услугите на TAXI ?

Навлизаме в HOT ЗОНАТА. TОВА Е POWERRR. Ползвате ли често услугите на TAXI ? Ей сега иде ред да обърна представите за тази услуга с главата надолу. На мен като ми кажат "такси" веднага се срещам за летящото такова от филмите на Люк Бесон. Но трима симпатяги, които явно правят пътуването истинско приключение разбиха представите за нормално пътуване. И тук асоциациите ми се променят :) OSMANI GARCIA , PITBULL, SENSATO ни отвеждат към Латинска америка, където по принцип живота винаги изглежда най - безгрижното нещо на света, но сега те тримата възпяват и професията таксиметров шофьор по един особено закачлив и секси начин. Чак да ти се прииска и ти да се возиш на тяхното "El Taxi". YEP!

 

Още един проект навлиза в класациите на Острова. В основата е английският DJ, продуцент, композитор и певец Lewis Shay Jankel, познат като Shift K3Y. Той добива световна популярност покрай синглите "Touch", "I Know" §  "Name & Number". Не случайно издава и пуска и новият си проект "Gone Missing" в началото на годината. Самият той споделя в интервю, че е силно суеверен и вярва в доброто начало. Какво по-добро начало от началото на годината тогава. "Gone Missing" е с вокалите на BB Diamond  и има всички данни са успех. Оставам на изчакване, за да проверя това, сега обаче се радвам на неговата премиера. Shift K3Y - Gone Missing ft. BB Diamond.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация