Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Ползвате ли често услугите на TAXI ?

Ползвате ли често услугите на TAXI ?

Навлизаме в HOT ЗОНАТА. TОВА Е POWERRR. Ползвате ли често услугите на TAXI ? Ей сега иде ред да обърна представите за тази услуга с главата надолу. На мен като ми кажат "такси" веднага се срещам за летящото такова от филмите на Люк Бесон. Но трима симпатяги, които явно правят пътуването истинско приключение разбиха представите за нормално пътуване. И тук асоциациите ми се променят :) OSMANI GARCIA , PITBULL, SENSATO ни отвеждат към Латинска америка, където по принцип живота винаги изглежда най - безгрижното нещо на света, но сега те тримата възпяват и професията таксиметров шофьор по един особено закачлив и секси начин. Чак да ти се прииска и ти да се возиш на тяхното "El Taxi". YEP!

 

Още един проект навлиза в класациите на Острова. В основата е английският DJ, продуцент, композитор и певец Lewis Shay Jankel, познат като Shift K3Y. Той добива световна популярност покрай синглите "Touch", "I Know" §  "Name & Number". Не случайно издава и пуска и новият си проект "Gone Missing" в началото на годината. Самият той споделя в интервю, че е силно суеверен и вярва в доброто начало. Какво по-добро начало от началото на годината тогава. "Gone Missing" е с вокалите на BB Diamond  и има всички данни са успех. Оставам на изчакване, за да проверя това, сега обаче се радвам на неговата премиера. Shift K3Y - Gone Missing ft. BB Diamond.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация