Предна В момента Следва
TAYLOR SWIFT ANTI-HERO (DANCE REMIX)

Hot Hot Hits

Победителят от британският музикален формат The Voice в HOT ЗОНАТА

Победителят от британският музикален формат The Voice в HOT ЗОНАТА

Привет в началото на още една обещаваща седмица. Музика и хубав старт поставям днес с едно наистина добро изпълнение на британският победител от формата The Voice за 2016 година. Той се казва Kevin Ian Simm. Роден е на 5 септември 1980 година и е от Чорли, Ланкашър. Англия. Kevin е поп изпълнител, помним го от частието му в бандата Liberty X. От тази седмица той влиза в класацията на родната си страна с една много добра версия на "Аll you good friend's", която ще присъства и в новият му самостоятелен студиен албум. Парчето тръгва от позиция № 24 в чарта. Това е песен, която той представи и на финала на The Voice. Аз съм ви подготвила LIVE версия, натурална, истинска, без обработка, която ще ви представи и реалните качества на изпълнителя. Чуйте "Аll you good friend's" на Kevin Simm.

 

...Продължаваме с още едно различно и  заредено с позитивизъм парче. То идва от английското електронно дуо AlunaGeorge. За тези от вас, които не ги познават AlunaGeorge са Aluna Francis -вокал и композитор и George Reid. Бандата е одобрена за номинация от критиците на BRIT AWARD 2013, включени са и в надпреварата за Sound of 2013, където стават втори. Познаваме го от синглите "You Know You Like It", "Your Drums, Your Love" и "Automatic". А днес влизат в класациите с "I'm In Control " , където ще чуем вокалите и на Popcaan .

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация