Предна В момента Следва
GALA FREED FROM DESIRE

Hot Hot Hits

PITBULL и ENRIQUE IGLESIAS отново в комбина

PITBULL и ENRIQUE IGLESIAS отново в комбина

Лятото чука на вратата. Факт! Чакаме го. И тук в HOT ЗОНАТА се усеща бриза на вятъра. Колкото повече приближаваме май месец, толкова повече започваме да усещаме топлия привкус в музиката. Доказват го и соловите изпълнения и колаборациите. Големи и не чак толкова големи имена се обединяват в името на успеха. А някои като Pitbull и Enrique Iglesias, изпробвали формулата на успеха, отново се съюзяват. Всичко в името на максималното забавление в топлите месеци на годината. Представям ви новата колаборация на двамата музикални гиганти "Messin' Around". Pitbull  рядко е соло, Enrique  рядко в комбина, но опитът сочи,че двамата се допълват прекрасно на сцената. Това обяснява появата на "Messin' Around". Подозирам едно от парчетата, които често ще чуваме това лято.

 

...Като перфектната подправка към звученето на Pitbull и Enrique Iglesias се явява новият сингъл на Jennifer Lopez - "Ain't Your Mama". Интересното тук е, че този сингъл е написана от британката Meghan Trainor. Изненада, нали? Текстовата версия на песента излезе рано на 7 април, а самото парче J-Lo представи на финала на Тhe American Idol. Концепцията на песента е издържана в стил: "Аз съм еманципирана жена, а не твоя майка". С това те ясно заявяват своята позиция в обществото и личния си живот. Jennifer Lopez няма да готви за вас, но с удоволствие ще пее..."Ain't Your Mama".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация