Предна В момента Следва
NO DOUBT DON'T SPEAK
ON AIR 00:00 - 07:00
Power Hour Програмата

Hot Hot Hits

Петък е! Време да разпускаме

Петък е! Време да разпускаме

Здравейте. Съвсем петъчно навлизаме в HOT ЗОНАТА на POWER. Вероятно вече сте поуморени в края на седмицата, затова и аз реших да ви подаря няколко минути, които да подскажат, че съвсем близо е времето, в което може да си подарите чаканото спокойствие с питие в ръка. Скоро ходили ли сте на клуб? Усещали ли сте онази задушевна атмосфера от ненатрапваща се музика, приглушената светлина, тихите, жужащи разговори, усмивките на приближени един до друг хора. Може би потънали в ежедневието често пропускате тези моменти, но те са реални и ако нямате време да стигнете до клуба, клубът идва при вас сега. Вече чувате началото на едно от най - новите клубни предложения. То идва от DJ  Adri Block, който е определен от гилдията като един от DJ-те, създаващи най-мелодичните и разбираеми мелодии. Неговата музика не е агресивна, а напротив приятна за слушане часове наред. Тракът се нарича "Tender Touch ". Тук ще чуете нежен вокал и ритъм, който няма да ви натовари. Съвсем петъчно ви оставям в компанията на Adri Block и Tender Touch.

 

...Продължаваме. Запазваме темпото и усещането,че сме в епицентъра на събитията, случващи се в клуба. Сега завъртам още едно много добро предложение. На  Alex Raider. Нарича се "Jazzy Cigar". Alex е от Италия, известен DJ и продуцент. Още на невръстните 5 години той свири на пет инструмента, които му позволяват и млад-млад да навлезе и да се утвърди като имае в DJ средите. Кариерата му стартира през '93 и от тогава до днес той има многобройни парчета, покорили класациите като "The Voyager" (2003), Summer 4 (Earth Wind and Fire remix 2004). Един от най-успешните му албуми носи името "Dreams Of A Poet" и датира от 2009 година. A днес слушаме версия на "Jazzy Cigar" ремиксирана от колега на Alex Raider, DJ Roy Batty.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация