Предна В момента Следва
2 PAC CHANGES

Hot Hot Hits

Петъчно се отдавам на романтика с Alessandra Amoroso, предавам ви закачливото "1955" на Hilltop Hoods

Петъчно се отдавам на романтика с Alessandra Amoroso, предавам ви закачливото "1955" на Hilltop Hoods

Привет! Стартира HOT ЗОНАТА на POWER. Плътно, до края на седмицата ви зареждам с нови и горещи предложения. И днес първи ще научите за най-новата музика. Началото е от Италия. Поставям го с един наистина "горящ" сингъл. Много страст лъха от "Stupendo fino a qui", с който италиянската звезда Alessandra Amoroso навлиза в класациите.  Alessandra е от Галатина, пее в стиловете поп и соул. Тя е победител от шоуто за таланти Amici Di Maria De Filippi през 2009 година. От тогава реално стартира и музикалната и кариера. През 2014 тя е единствения изпълнител от Италия, който печели от наградите на MTV и то награда за Най-добър европейски изпълнител. Сред най-успешните и сингли са "Stupida","Immobile" & "La mia storia con te". През февруари на 2016 т.е. точно в този момент, тя завърта и новото "Stupendo fino a qui". Чуйте го.

 

....Продължаваме с още един нов сингъл и той идва от австралийската хип хоп банда Hilltop Hoods. Те свирят от '94 година заедно и досега имат завиден успех в страната си. Техни албуми четири пъти оглавяват върха на Australian Record Industry Association (ARIA) Albums Charts. Новата им песен е колаборация с участието на Montaigne & Tom Thum, също от Австралия. Парчето вече се движи и в Shazam Австралия. Леко, петъчно, спокойно  звучи "1955".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация