Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Петъчно - купон до дупка!

Петъчно - купон до дупка!

Привет. Добре дошли в HOT зоната.Това е POWER.Здравей, ПЕТЪК! И тъй като това е своеобразен празник за цялата нация, социалните мрежи ни заливат с крещящи фрази, миловидни животинчета, хора - излежаващи се във всички възможни пози, трябва и ние да го отбележим подобаващо..с КУПОН ДО ДУПКА! Щом е петък значи може да мечтаем докато симулираме сериозна работа, а аз най-обичам безгрижни и летни мелодии особено в навечерието на коледните и новогодишни празници. Плаж, полу-голи хора, торта (да не гледат хора, които са на диета), хвърчаща във всички посоки, банда, зареждащ ритам и акцентът - топчо с крейзи прическа. Всичко това ни дават DNCE с 'Cake By The Ocean'.Този сингъл е дебют за момчетата от Америка и разбира се ще бъде отбелязан като водещ в тяхното EP, 'SWAAY'. От 18 септември официално радват своите фенове и вече имат завидно добра позиция сред най-теглените сингли на Shazam България.Вижте.

 

Добре ли е? :) HOT HOT HITS продължава с Zwette и вокалите на британската изпълнителка и композитор Molly Alice Smitten-Downes. Тя е на 28 и е влюбена. Личи и. Парчето е страхотно. Носи името 'Rush' и те кара да хвърлиш два чифта дрехи в сака и да потеглиш. Без посока. Ей така. В търсене..В очакване... "Shadows" с Marger, "Never Forget You" с Darren Styles, "Raindrops" (2006) и "Encore une fois" (1997) с DJ SASH! са хитовете, които я правят известно име и приковават интерес. Respect!


 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация